Over Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

03-24 okt
Aarsele - Oud-Gemeentehuis

Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

Startdatum: donderdag 3 oktober 2024

Witloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip, shakshuka met aubergine … Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen handbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord.
Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

 

I.s.m. Davidsfonds regio Aarsele-Kanegem

Programma van Keukenhistories

Dag 1, donderdag 3 oktober
14:00 - 16:00 Sessie 1 Door Yves Segers
Dag 2, donderdag 10 oktober
14:00 - 16:00 Sessie 2 Door Yves Segers
Dag 3, donderdag 17 oktober
14:00 - 16:00 Sessie 3 Door Yves Segers
Dag 4, donderdag 24 oktober
14:00 - 16:00 Sessie 4 Door Yves Segers

Inschrijven

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 70,00
Standaardprijs € 88,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie) of academie@davidsfonds.be

Labels: Geschiedenis & ErfgoedMens & MaatschappijCursus4 sessiesBasiscursusAcademieActiviteitCultuurregio Midwest