Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.
Witloof in hespenrolletjes, spaghetti bolognese, rijstschotel met kip, shakshuka met aubergine… Onze eetgewoonten zijn de voorbije twee eeuwen enorm veranderd. Omstreeks 1800 was het menu schraal en vooral plantaardig. Vandaag hebben we gigantisch veel keuze en zijn alle smaken uit de hele wereld binnen handbereik. Elke dag brengt iets nieuws op ons bord.
Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.
I.s.m. Davidsfonds Regio Schilde
Programma van Keukenhistories
Dag 1, maandag 26 februari | |
14:00 - 16:00 | Sessie 1 Door Yves Segers |
Dag 2, maandag 4 maart | |
14:00 - 16:00 | Sessie 2 Door Yves Segers |
Dag 3, maandag 11 maart | |
14:00 - 16:00 | Sessie 3 Door Yves Segers |
Dag 4, maandag 18 maart | |
14:00 - 16:00 | Sessie 4 Door Yves Segers |