Over Tentoonstelling: "Duisburg Vroeger en Nu" Kerk van Duisburg Tervuren

09-11 aug

Tentoonstelling: "Duisburg Vroeger en Nu" Kerk van Duisburg Tervuren

Het Davidsfonds Tervuren organiseert samen met het Feestcomité Duisburg en de Gemeente Tervuren een bijzondere fototentoonstelling: 'Duisburg Vroeger en Nu'.
De plaats van gebeuren Kerk van Duisburg Tervuren.
Deze tentoonstelling biedt een unieke blik op de geschiedenis en de ontwikkeling van de prachtige deelgemeente Duisburg. Oude en recente foto's en documenten komen samen om de rijke historie en de voortdurende verandering van Duisburg in beeld te brengen.

Van vrijdag 9 augustus 2024 om 16:00 uur t/m zondag 11 augustus 2024 om 17:00 uur

Op 10 augustus e.k. om 19 uur organiseert het Davidsfonds Tervuren een nocturne met receptie voor de leden van het Davidsfonds.

In de sfeervolle setting van de kerk van Duisburg kunt u de tentoonstelling bewonderen en genieten van de foto's en documenten die het verleden en het heden van Duisburg uitbeelden.

Tijdens de nocturne zal u niet alleen kunnen genieten van een receptie, maar ook van een boeiende uiteenzetting door Pierre Hilven, een notoir kenner van de geschiedenis van Duisburg en Tervuren.

Inschrijven

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Labels: Geschiedenis & ErfgoedArchitectuurDiversiteitNederlands | basisgebruiker A1/A2LokaalOntmoeting met receptieVoorstelling (theater, literatuur, film,...)Cultuurregio Oost-BrabantHartverwarmend