Over Het verleden is ook niet meer wat het geweest is

17 okt
Ekeren - Ekers Hof

Het verleden is ook niet meer wat het geweest is

Een sprankelende anekdotische monoloog door journalist en auteur Manu Adriaens, begeleid door beelden die de lachlust opwekken.

donderdag 17 oktober 2024 om 20:00 uur

Wat is het grootste gevaar voor het voortbestaan van onze planeet? Het teveel aan ernst, het gebrek aan humor.

In deze voordracht vraagt Manu Adriaens zich af: ‘Als de aarde rond is, waarom draait er dan zoveel vierkant?’

Ook graaft de spreker in zijn persoonlijke verleden. Zijn ervaringen tijdens de afgelopen decennia deelt hij graag op luchtige toon met zijn publiek. Onder het overkoepelende motto: ‘Het belangrijkste in het leven is te weten wat niet belangrijk is.’

Hij noemt zichzelf een boeiende en lichtvoetige spreker. Dat klopt, na zijn voordracht ga je ontspannen en goed gezind terug naar huis.

Manu Adriaens is journalist en schreef talrijke bijdrangen voor voor het weekblad Humo en voor de Standaard der Letteren. Hij schreef ook een veertigtal boeken. Zijn laatste titels zijn: Waarom zestigers gelukkiger zijn dan veertigers (2020), Leven is een kwetsbaar beroep (2021), Koersgeluk (2022) en Leven is het meervoud van lef (2022).

,

Prijzen

Ticket Prijs
Davidsfonds-leden € 9,00
Standaard € 12,00

Inschrijven via bart.beheydt@telenet.be of 03/542.69.55

betaling door overschrijving naar rekening E29 4145 0206 5164 van Davidsfonds Ekeren

Labels: Mens & MaatschappijOntspanning & OntmoetenReligie & ZingevingLezing1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteitlezingHumorCultuurregio AntwerpenAanstekelijkBegeesterendEnthousiastHartverwarmendekerenzingeving