Sprekers bij NIEUW - Artificiële intelligentie. Een kijkje achter de schermen

26 nov t/m 10 dec
Evergem - Parochiaal Ontmoetingscentrum

NIEUW - Artificiële intelligentie. Een kijkje achter de schermen

Het wat, hoe en waarom van Artificiële intelligentie.

dinsdag 26 november 2024, dinsdag 3 december 2024, dinsdag 10 december 2024

Over de sprekers

  1. Hendrik Blockeel

    Hendrik Blockeel

    Hendrik Blockeel is gewoon hoogleraar aan het Departement Computerwetenschappen van de KU Leuven, hoofd van de afdeling Declaratieve Talen en Artificiële Intelligentie, en lid van het Leuven Institute for Artificial Intelligence (Leuven.AI). Hij is ook hoofdredacteur van Machine Learning, een toonaangevend vakblad in het gelijknamige wetenschapsdomein, en is een Fellow van de European Association for Artificial Intelligence. Prof. Blockeels onderzoek focust voornamelijk op het deelgebied van AI dat bekendstaat als machine learning.
  2. Stefaan Haspeslagh

    Stefaan Haspeslagh

    Stefaan Haspeslagh behaalde zijn doctoraat in de computerwetenschappen aan de KU Leuven in 2012. Hij heeft ruime ervaring met valorisatie van fundamenteel onderzoek richting bedrijfsleven en industrie in het (brede) domein van AI. Momenteel vormt hij als Liaison Officer AI de brug tussen Hogeschool VIVES en KU Leuven in West-Vlaanderen.
  3. Yves Moreau

    Yves Moreau

    Yves Moreau is professor aan de KU Leuven. Samen met zijn team focust hij op AI-algoritmes en softwareplatformen voor de integratie van complexe data in klinische genomica en ‘drug discovery’. Hij is erg begaan met het vraagstuk over hoe informatietechnologie en artificiële intelligentie onze wereld veranderen en hoe we ervoor kunnen zorgen dat deze veranderingen voordelig zijn voor iedereen. Hij is medeoprichter van Data4S, een dataminingbedrijf dat gespecialiseerd is in fraudedetectie en anti-witwassen. Hij is tevens medeoprichter van Cartagenia, gespecialiseerd in IT-oplossingen voor klinische genetische diagnostiek, nu onderdeel van Agilent Technologies.

Inschrijven

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 52,00
Standaardprijs € 70,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie) of academie@davidsfonds.be

Labels: Mens & MaatschappijWetenschap & techniekCursus3 sessiesBasiscursusAcademieActiviteitCultuurregio Gent