Over Zomerzoektocht

31 jul

Zomerzoektocht

De allerleukste zomerzoektocht van Vlaanderen

woensdag 31 juli 2024 om 10:00 uur

Deze zomer neemt de Zomerzoektocht van Davidsfonds je mee naar de historische binnenstad van Aarschot en naar het landelijke en groene Langdorp en Gelrode, drie wandellussen van elk ongeveer 3 km. Dit jaar dus in de onmiddellijke buurt van Davidsfonds Rotselaar! Daarom proberen we er dit jaar een gezamenlijke activiteit van te maken. De doodle binnen het bestuur gaf woensdag 31 juli als uitkomst. We spreken af om 10.00 uur aan de Sportdienst Aarschot, Demervallei 8, 3200 Aarschot, waar de wandellus van Aarschot start en ook voldoende parkeergelegenheid is. Daar kunnen we ook afspreken welke groepjes de tocht gaan aanvatten (je kan niet efficiënt met tien man gaan zoektochten). Om 18 uur besluiten we de dag met een drankje/hapje op de Grote Markt van Aarschot.

Vooraf maak je best al je keuze uit de twee mogelijke zoektochten. Bij de familiezoektocht zijn de vragen wat toegankelijker, geschikt voor het gehele gezin of vriendengroep. De klassieke zoektocht is er voor de toegewijde zoektochters, zoals we er binnen onze afdeling zeker meerdere hebben.

Je kan ook vooraf al het zoektochtpakket aankopen en dan kan je gebruik maken van de 5 euro extra korting via de kortingscode in Het Accent van juni (rechts bovenaan de voorpagina), maar heb je 2,50 euroverzendingskosten. Ofwel kan je vooraf eens langs gaan bij de Sportdienst van Aarschot of de dienst Toerisme, als het past. We zitten er nu eenmaal dichtbij. Of je koopt het pakket op 31 juli bij aankomst in de Sportdienst van Aarschot. Maar de kortingscode geldt alleen voor de online aankoop.

Elk zoektochtpakket (een klassieke zoektocht of familiezoektocht + een streekgids) kost 29 euro voor niet-leden. Leden betalen 26,10 euro. Een duo-pakket kost 39 euro (35,10 euro ledenprijs). Meer info vind je op de website: https://dezomerzoektocht.be/praktisch/

Prijzen

Info: Philippe Hendrix
via rotselaardavidsfonds@gmail.com  of  0497/822046 

Labels: Geschiedenis & ErfgoedKunst & CultuurOntspanning & Ontmoeten1 sessieActiviteitWandelingCultuurregio Oost-BrabantGedeeld