Over Tweedehandskinderboekenbeurs

23 nov
Grimminge - Parochiale zaal # 9216

Tweedehandskinderboekenbeurs

Tweedehandspeuter-, kleuter-, kinder- en jeugdboekenbeurs, voorleesmomenten, boekencafé en kaarten- en posterbeurs.

zaterdag 23 november 2024 van 11:00 uur tot 16:00 uur

Ook zot van kinderboeken?  Heb je er te weinig of heb je er te veel? Zijn je kinderen het huis uit maar hun peuter-, kleuter- en kinderboeken nog niet? Of hun bergen strips? Worden je kleinkinderen te groot voor kleine boeken? Of kijken ze uit naar grotere boeken?  Dan is de kinderboekenbeurs van het DAVIDSFONDS ZANDBERGEN-GRIMMINGE de oplossing want iedereen krijgt er de kans om tweedehandskinderboeken te verkopen en/of te kopen en/of te ruilen.

Omdat het VOORLEESWEEK is, organiseren we een gezellige zithoek waar er enthousiaste ‘grote mensen’ en even enthousiaste jonge boekenwurmen voorlezen voor kinderen van 1 tot … jaar. Mis dit doorlopend VOORLEESFEEST niet.

Ben jij kandidaat om voor te lezen? Breng gerust je lievelingsvoorleesboek mee.  Geef ons een seintje, want je bent meer dan van harte welkom.

Er is een pop-up café voor een hapje en een drankje, en natuurlijk voor een (boeken)- babbeltje of voor wat info over een eventuele leeskring. Voor de gelegenheid is er ook een pop-up poster- en kaartenbeurs, altijd handig... in de feestperiode of voor speciale dagen.

Kom dus maar af met je karrevracht kinderboeken, we hebben er plaats voor. Je kan ze op je stand delen, verkopen, of ruilen met nieuwe lezertjes. Of breng ons een bezoek.

Geen tijd? Bezorg ons je boeken. We brengen ze aan de man of vrouw. Onze afdelingskas zal je dankbaar zijn. Of we schenken ze aan de bibliotheken van de basisscholen of aan de lesgevers Nederlands voor nieuwkomers. Zo maken we van Zandbergen en Grimminge een warme leesplek. 

Info: anniedejonge@telenet.be 

Prijzen

Ticket Prijs
Leden-tarief Gratis
Standaard Gratis
Labels: TaalLiteratuur1 sessieRolstoeltoegankelijkActiviteitBoekenBijeenkomstleesgroepCultuurregio DenderregioontmoetingHartverwarmend