Over Nationaal Park Brabantse Wouden - Patrick Huvenne

21 nov
Beersel - Bibliotheek # 9112

Nationaal Park Brabantse Wouden - Patrick Huvenne

In oktober 2023 erkende de Vlaamse regering 4 Nationale Parken in Vlaamderen. Daarbij ook onze Brabantse Wouden, die in binnen-en buitenland ruime bekendheid genieten. Het project van het Nationaal Park is een ambitieus samenwerkingdverband van de belangrijkste natuurbeheerders en de openbare besturen uit de streek. 

Een masterplan beschrijft tal van mogelijke projecten om in de volgende 24 jaar de natuurgebieden beter te verbinden, maar ook de bewoners uit de streek met de omliggende natuur in contact te brengen.

donderdag 21 november 2024 om 20:00 uur

Patrick Huvenne is als regiobeheerder verbonden aan het Agentschap voor Natuur en Bos en is voorzitter van het Bestuursorgaan van het Nationale Park. Hij was nauw betrokken bij het tot dtand komen van het Nationaal Park en zal ons met enthousiasme vertellen over de uitdagingen en kansen die zich aandienen voor de bossen en valleien in de streek, maar net zo goed voor de bewoners, de bedrijven en de bezoekes aan het Nationaal Park.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 8,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Mens & MaatschappijDiversiteit1 sessieNederlands | A1/A2 basisgebruikerRolstoeltoegankelijkActiviteitOntmoeting met receptieBeerselCultuurregio Halle-Vilvoorde