Over “De Warmste zondag” !

22 dec
Zandhoven - Schoutvorsthoeve

“De Warmste zondag” !

De Warmste Week is terug, en dit jaar gaan we samen vlammen tegen eenzaamheid!

zondag 22 december 2024 van 11:00 uur tot 17:00 uur

Wist je dat 1 op de 2 Vlamingen zich soms eenzaam voelt?

Dat is enorm veel, en als we eerlijk zijn, heeft iedereen zich al eens eenzaam gevoeld. Door een gebrek aan een sociaal vangnet, problemen op school, werk of vrije tijd, mentale kwetsbaarheid, een beperking of ziekte, een rouwproces, je afkomst, je gender, …

Daar moeten we iets aan doen en dat kan door onze krachten te bundelen. Daarom gaan we met De Warmste Week samen vlammen tegen eenzaamheid.

We breken het taboe en steunen projecten die mensen terug in hun kracht zetten, zodat ze zich begrepen, aanvaard, maar vooral verbonden voelen in onze samenleving.

Ingeborg Brosens stelt op deze “Warmste zondag” graag de locatie ter beschikking. Er wordt gezorgd voor gluhwein, koekjes en gebak, chocolademelk, versnaperingen, enz… met gepaste muzikale omlijsting.

De integrale opbrengst van deze dag wordt overgemaakt aan de Koning Boudewijnstichting die de fondsen voor De Warmste Week beheert.

 WARM AANBEVOLEN!

241222-WW-logo

Inschrijven

Log in om te zien welke tickets voor jou beschikbaar zijn.

Ja, ik wil inloggen

Prijzen

Ticket Prijs
Vrije bijdrage Gratis

Meer informatie bij Davidsfonds Zandhoven:apotheek.willems@telenet.be

Deelname: vrije bijdrage.

Labels: Mens & MaatschappijZingevingDagevenement1 sessieRolstoeltoegankelijkSociaal tariefActiviteitCultuurregio AntwerpenHartverwarmend