Over Davidsfonds in Feest - Toast Literair - Groepsvertelling & uitslag wedstrijd Junior Journalist

26 jan
Sint-Katelijne-Waver - Grote zaal Sint-Katarina

Davidsfonds in Feest - Toast Literair - Groepsvertelling & uitslag wedstrijd Junior Journalist

2025 : Met "Het avontuur van de speelman", een Frans sprookje verteld in groep,  leven we mee met de personages in dit spannend verhaal.

Dan : welke jongeren schreven zich in de kijker rond dit thema ? Wie zijn de laureaten van de plaatselijke voorronde van de wedstrijd in oktober ? Bij de bekendmaking en huldiging van de wedstrijdlaureaten, worden er enkele delen uit de winnende teksten voorgelezen, gevolgd door de prijsuitreiking. De aanwezigen krijgen een receptie aangeboden, met een smakelijke knabbel en een gepaste drank. Iedereen is welkom, niet alleen de laureaten en hun familie..

Het Davidsfonds laat de leuze galmen :  taal is troef !

Verdere informatie : zie de uitnodiging. Toegang gratis. Aanmelden is gewenst in het kader van de materiele voorbereiding.

Plaats : Conferentiezaal Markt 28A Sint-Katelijne-Waver

* * *  Zend eventueel een e-brief via het contactformulier dat u aantreft rechts bij het "lokaal bestuur".

zondag 26 januari 2025 om 11:00 uur

Glimlach meebrengen.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Meer informatie bij Davidsfonds Sint-Katelijne-Waver: Info :  * * *  Zend eventueel een e-brief via het contactformulier dat u aantreft rechts bij het "lokaal bestuur".

Labels: Ontspanning & OntmoetenTheater & dans1 sessieNederlands | basisgebruiker A1/A2RolstoeltoegankelijkActiviteitToast LiterairJunior JournalistOntmoeting met receptieeten en drinkencursusCultuurregio RivierenlandAanstekelijkEnthousiastGastvrijGekoesterdToekomstgericht