Over Wouter Deboot - Met de wind mee

09 mei
Meulebeke - Ter Deeve

Wouter Deboot - Met de wind mee

Het nieuwste avontuur van fietsende reporter Wouter Deboot

vrijdag 9 mei 2025 om 20:00 uur

Na fietstochten door Amerika en Oceanië is Met de wind mee het nieuwste avontuur van fietsende reporter Wouter Deboot. In dertig dagen tijd doorkruiste hij maar liefst negen landen. Hij fietste naar waar de wind hem bracht. Geen grootschalige operatie aan de andere kant van de plas, geen ingewikkelde reisroutes of moeilijke voorbereidingen. Nee, deze keer dwarrelde hij als een blad door Europa, honderd kilometer per dag in de richting die de wind hem aanwees. Het toppunt van vrijheid. 

 

In deze avondvullende voorstelling neemt Wouter je als het ware mee op zijn bagagedrager en ontdek je samen met hem waar de wind hem bracht. 

Als er iets is dat Wouter heeft geleerd tijdens dit avontuur is het dit: je hoeft niet altijd ver te reizen om een prachtig stukje natuur te ontdekken of een interessante mens te ontmoeten. Wanneer er tijd is om stil te staan bij de wereld rondom je, ziet die er plots helemaal anders uit en krijgen plekken waar je anders zomaar voorbijrijdt betekenis, worden toevallige passanten gesprekspartners en krijgt verwondering vrij spel. 

 

Prijzen

Ticket Prijs
Davidsfondsleden € 10,00
Niet-leden € 15,00

Bestel hier uw tickets

Labels: LezingActiviteit