Over Inhuldiging Kunstwerk Ooghoogte

08 sep

Inhuldiging Kunstwerk Ooghoogte

Op deze Monumentenzondag zal het kunstwerk OOGHOOGTEdat in de zomer op de kruising van de Brede Weg met de Langestraat-Neerijsebaan zal verschijnen, feestelijk worden ingehuldigd! 
Praktisch: 13u15: Afspraak aan de parking in de Donkerstraat (Neerijse). Samen wandelen of fietsen we richting het Kunstwerk (+- 2km).

Of korte omschrijving

zondag 8 september 2024 van 13:15 uur tot 15:00 uur

Op deze Monumentenzondag zal het kunstwerk OOGHOOGTE, dat in de zomer op de kruising van de Brede Weg met de Langestraat-Neerijsebaan zal verschijnen, feestelijk worden ingehuldigd! Ooghoogte is het resultaat van een participatietraject dat onder begeleiding van de Nieuwe Opdrachtgevers, een organisatie die hedendaagse beeldende kunst met burgers en kunstenaars realiseert, in 2022 is opgestart! DF Huldenberg – steeds aandachtig voor kunst in de omgeving – nodigt de leden uit om aan het inhuldigingsmoment deel te nemen.
Praktisch: 13u15: Afspraak aan de parking in de Donkerstraat (Neerijse). Samen wandelen of fietsen we richting het Kunstwerk (+- 2km). Ons lid en Cultuursmakers-voorzitter J.P. De Becker begeleidt de wandelaars. 14u00: Officieel inhuldigingsmoment met speeches, gelegenheidsgedicht van Rob Esselinckx en muziek van de harmonieën van Bertem en Huldenberg (de Ysschegalm), streekdrankjes en een hapje

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard Gratis

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Beeldende kunst1 sessieActiviteitOntmoeting met receptieCultuurregio Oost-Brabant