Over Velo Musique - Culturele en Muzikale fietstocht

11 aug

Velo Musique - Culturele en Muzikale fietstocht

Vélo Musique is een jaarlijkse fietstocht langs landelijke wegen in en rond de mooie streek van Zottegem, met ditmaal verrassende optredens op 4 mooie locaties in Herzele en Lierde én een spetterende afsluiter op de Zottegemse markt. De tocht kan in groep of individueel gemaakt worden. Op elke locatie kan je, naast genieten van muziek, ook een drankje & hapje kopen tegen een democratische prijs. Je picknick breng je zelf me.

Davidsfonds Brakel-Lierde is aanwezig op het dorpsplein
in St-Jans-Hemelveerdegem.

zondag 11 augustus 2024 om 09:30 uur

Vélo Musique is een jaarlijkse fietstocht langs landelijke wegen in en rond de mooie streek van Zottegem, met ditmaal verrassende optredens op 4 mooie locaties in Herzele en Lierde én een spetterende afsluiter op de Zottegemse markt.

De tocht kan in groep of individueel gemaakt worden. Op elke locatie kan je, naast genieten van muziek, ook een drankje & hapje kopen tegen een democratische prijs. Je picknick breng je zelf me.

Vélo Musique 2024 wordt je aangeboden door Davidsfonds Zottegem, Cultuursmakers Zottegem, Ferm Velzeke, Gezinsbond Fusie Herzele, Davidsfonds Brakel-Lierde en Sint Gorikskring. Het evenement wordt ondersteund door het lokaal bestuur van Herzele, Lierde, Zottegem en Erpe-Mere.

Davidsfonds Brakel-Lierde is aanwezig op het dorpsplein in St-Jans-Hemelveerdegem. In de kerk kan je het Retabel van Sint-Jan-de-Doper (1520-1525) bewonderen, een erkend Vlaams Topstuk uit Vlaanderen's cultuurhistorisch erfgoed. Op het lommerrijk landelijk dorpsplein kan je genieten van Salopet: folk in een jazzjasjejazz in een folkjasje of is het toch beide in een Salopet?

Prijzen

Locatie :
Parking Bevegemse Vijvers
Bevegemsevijvers 1
9620 Zottegem

Wanneer :
Zondag 11 augustus 2024 
START : Vanaf 09:30 tot 10u30

Prijs:
€25 ouder dan 16 jaar 
€ 0 jonger dan 16 jaar

Inschrijven is noodzakelijk via de website in link:

Inschrijvingslink Velo Musique

Labels: Muziek1 sessieActiviteitFietstochtCultuurregio Vlaamse Ardennen