Over Bedrijfsbezoek - unieke gambakwekerij in Ternat

28 okt

Bedrijfsbezoek - unieke gambakwekerij in Ternat

Eric's gambas is de eerste en enigste gambakwekerij van ons land. Alle gamba's worden geboren, gekweekt en verkocht op de kwekerij.

maandag 28 oktober 2024 van 14:00 uur tot 16:00 uur

Gamba’s ecologisch kweken in Vlaams-Brabant, kan dat?  Natuurlijk, bij Eric’s Gamba’s doen ze dit al jaren.

De natuurlijke leefomstandigheden van de gamba’s worden zoveel mogelijk nagebootst. Ze hergebruiken water en recycleren nutriënten, om het effect op het milieu beperkt te houden.  Je kan de gamba’s vers kopen, dus ook conserveringsmiddelen zijn overbodig.

Graag nodigen we u uit om samen met ons kennis te maken met dit bedrijf. Tijdens het bezoek zie je het hele proces, van de eitjes tot de grote gamba's. Na het bezoek proef je de verse gamba's samen met een glaasje wijn, frisdrank of een lokaal gebrouwen gambabiertje.

Wens je na het bezoek gamba's te kopen aan €40 voor 1kg? Dit kan door vooraf, bij de inschrijving, aan te geven dat je 1kg gamba's wil kopen. Betaling gebeurt ter plaatse cash of via Payconiq.


De kwekerij is gelegen langs de Heirbaan in Ternat. Het vervoer gebeurt met eigen wagens, carpooling is aan te raden gezien beperkte parkeermogelijkheden.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 20,00

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 15 oktober via het secretariaat: davidsfonds.outer@proximus.be met vermelding van het aantal deelnemers.

Labels: Ontspanning & OntmoetenBezoek met gidsCultuurregio Denderregio