Sprekers bij Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

03-24 okt
Aarsele - Oud-Gemeentehuis

Keukenhistories. Geschiedenis van onze eetcultuur

Aan de hand van enkele oude en nieuwe keukenklassiekers brengt Yves Segers een smakelijke geschiedenis van onze eetcultuur.

Startdatum: donderdag 3 oktober 2024

Over de sprekers

  1. Yves Segers

    Yves Segers

    Yves is coördinator van CAG en ICAG. Hij is ook hoogleraar Rurale Geschiedenis voor de onderzoekseenheid Moderniteit & Samenleving 1800-2000 (MoSa) van de KU Leuven. Zijn onderzoek richt zich op de sociale en economische geschiedenis van de 19de en 20ste eeuw, met als hoofdthema's landbouw en platteland, de ontwikkeling van de voedselketen en eetcultuur.

Inschrijven

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 70,00
Standaardprijs € 88,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie) of academie@davidsfonds.be

Labels: Geschiedenis & ErfgoedMens & MaatschappijCursus4 sessiesBasiscursusAcademieActiviteitCultuurregio Midwest