Over Feest van de Vlaamse Gemeenschap - Guldensporenviering Londerzeel

06 jul
Londerzeel - Sint-Kristoffelkerk

Feest van de Vlaamse Gemeenschap - Guldensporenviering Londerzeel

Op zaterdag 6 juli starten we om 18 u. onze jaarlijkse GULDENSPORENVIERING met een gebedsdienst in de Sint-Kristoffelkerk.

zaterdag 6 juli 2024 van 18:00 uur tot 20:00 uur

Thema: Verbondenheid

Wij geloven dat samen vieren de gemakkelijkste manier is om mensen op grote schaal te verbinden met elkaar. Laten we de focus leggen op het versterken van dit wondermiddel.

Samen zingen, bidden, vieren: het zit in elke cultuur gebakken. Hoe anders een ander ook lijkt, net als jullie is hij/zij op zoek naar een context waarin hij/zij zich verbonden voelt met zijn medemens. 
Laten we daarom deze viering alle kansen op slagen geven en u allen hartelijk welkom heten in onze parochiekerk.

Het Sint-Kristoffelkoor en Tuur CNAPELINCKX aan het orgel zorgen voor de muzikale ondersteuning.
Nadien biedt onze afdeling u een feestelijk glas aan en kunnen we samen herinneringen ophalen en kennis maken aan de hand van een fotoreportage "Cultuur beleef je samen" met impressies over de voorbije activiteiten van de afdeling.

Eens de kerk de deuren sluit, wacht u tot slot een hartelijk treffen op de Zomerbar in de Groene Long, naast het AC. Onder de hoede van de gemeentelijke dienst Vrije Tijd kan er verder gefeest worden tot de late uurtjes.

Onze bestuursploeg heet jullie van harte welkom!

TIP: Vlaamse Feestdag  11 juli  om 14u, 15.30u en 17u in de hoofdstad
Het Brussels Operettetheater presenteert u gratis (geen reservaties) miniconcerten in de O.L.V. van Goede Bijstandkerk, Kolenmarkt 91, Brussel met Itzel DEVOS (sopraan), Lara CANNAERT (mezzo) en Lionel BAMS (piano).

Prijzen

Gratis