Over WEBINAR - Israël-Palestina

18 jan

WEBINAR - Israël-Palestina

Israël-Palestina: welke uitweg uit het conflict?

donderdag 18 januari 2024 van 19:30 uur tot 21:00 uur

Na de aanval van Hamas op Israël op 7 oktober woedt het Israëlisch-Palestijns conflict opnieuw in alle hevigheid. Waar staan we na meer dan drie maanden oorlog in de Gazastrook? Hoe gaan Israëli's om met deze aanval en de verwoede pogingen om hun gijzelaars in de Gazastrook te redden? Wat met de humanitaire situatie van de Palestijnen in Gaza en de oproep tot een staakt-het-vuren? Kunnen regionale spelers als Jordanië, Egypte en Qatar de lont uit het kruitvat halen? Hebben de Amerikanen en Europeanen nog voldoende hefbomen om te wegen op een duurzame oplossing in de toekomst?

Na het succesvolle webinar "Israël-Palestina, de wortels van het conflict" van enkele weken geleden, geeft Tom Bruyer in dit nieuwe webinar een actuele stand van zaken en mogelijke scenario’s voor een uitweg uit de huidige impasse.

*De link voor deelname aan het webinar werd doorgestuurd op 17/1 om 9.55 uur naar alle ingeschreven deelnemers. Check zeker de spam en ongewenste mail. De opname van het webinar wordt morgen doorgestuurd.*

Programma van webinar

Op donderdag 18 januari:
19:30 - 21:00 Webinar Door Tom Bruyer

Lees meer over het programma

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
Ledenprijs € 15,00
Standaard € 22,00

Info: 016 31 06 70 (Davidsfonds Academie)

Labels: PolitiekWebinar1 sessieBasiscursusAcademieActiviteitWereld