logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
In de kijker

Zes boeiende zomercursussen
Wil je bijleren in de zomer? Dat kan met het zomerprogramma van Davidsfonds Academie.
Dit zijn onze zes boeiende zomercursussen:
  • Op zaterdag 24 juni trekken we naar Antwerpen, waar we een bezoek brengen aan de tentoonstelling ''Conn3ct' en genieten van Bachcantates op het Utopia Festival. 
  • De Westhoek was 100 jaar geleden het toneel van de grootste slag die ooit op Belgische bodem plaatsvond. Op vrijdag 7 juli trekken we naar Mesen & Wijtschate en op vrijdag 8 september naar Passendale om deze geschiedenis te herdenken. U kan beide unieke programma's ook voordelig combineren. 
  • Nog tot begin augustus loopt in Gent de prachtige tentoonstelling 'OER. De wortels van Vlaanderen'. Op donderdag 13 juli gaan wij de tentoonstelling verkennen, maar we bieden voorafgaand een verdiepende lezing en een versterkende lunch.  
  • Op vrijdag 4 augustus staan Monteverdi en zijn Orfeo centraal in de zomercursus waarmee we het openingsconcert van het MAfestival omkaderen. 
  • Van donderdag 24 tot zaterdag 26 augustus genieten we van nog meer muzikale pracht in Antwerpen, tijdens Laus Polyphoniae. 
  • We sluiten op woensdag 30 augustus de zomervakantie af in 't GROM (Sint-Katelijne-Waver), met een zomercursus voor jong én oud. Ontdek samen met uw (klein)kinderen de veelzijdigheid van kruiden. 

Ontdek via deze link het volledige programma en reserveer uw plaatsje!
Of blader door de brochure hieronde.

 Terug