logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
In de kijker

Paul uit Boechout wint de fotowedstrijd van juni
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor juni is bekend! Paul De Keyzer uit Boechout wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die hij nam tijdens een cultuurreis naar Düsseldorf onder begeleiding van Hans Martens. Proficiat, Paul!

Zelf vertelt hij over deze foto: 'De foto is genomen onder het hoge dak van het Moderne Kunstmuseum K21 in Düsseldorf. Daar hangt een opstelling met enorme, doorzichtige bollen en sferen van Tomàs Saraceno. Dankzij een reusachtig vangnet  kan men in het kunstwerk wandelen en er liggen zelfs kussens om er even te rusten. De man op de foto bevindt zich letterlijk "in hogere sferen" en vraagt zich af "welke van twee werelden" hij zal beklimmen.'

Zo wint hij de tweede keer op rij met een foto die hij nam tijdens die reis. Dat is strikt genomen niet mogelijk, want u mag maar één keer deelnemen met foto's van een bepaalde cultuurreis. Maar de jury was zo onder de indruk van zijn foto, dat ze een uitzondering maakte. Paul weet nu wel dat hij niet nóg foto's van die reis mag insturen! U kunt wel verschillende maanden na elkaar meedoen met foto's van verschillende reizen, ook al zijn die al van een tijd geleden.
 
Paul maakt als een van de 12 maandwinnaars trouwens ook kans om de jaarwinnaar te worden. In januari is er een stemronde om de beste foto te selecteren. Die wordt beloond met een cruise voor twee in volpension met de MS Princesse d'Aquitaine op de Gironde, de Garonne en de Dordogne in juni 2018. De gulle sponsor is Croisi Europe België.

Houd onze website en Facebookpagina (@davidsfondscultuurreizen) in de gaten en bepaal mee wie er met de cruise aan de haal gaat!

Of maak zelf kans! Doe mee aan de fotowedstrijd met een foto die u ooit trok tijdens een Davidsfonds Cultuurreis. Dat hoeft niet dit jaar te zijn. Meedoen kan hier.Terug