logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
In de kijker

De maandwinnaar van de fotowedstrijd is bekend!
Frans vertelt: "De foto werd genomen in het meer verarmde noordelijke gebied van Oeganda, dat enorm getroffen werd door het ontvoeren van “kindsoldaten”. In het stadje Lira is de foto getrokken, alwaar in die omgeving het opvangcentrum (voor gevluchte kindsoldaten) van Els De Temmerman en Johan Van Hecke gesitueerd is (wat we ook bezocht hebben). De fameuze vrachtwagen op de foto is één van de 'taxi’s' naar verder noordwaarts gelegen streken, die grenzen aan het meer vijandige Zuid-Soedan, vanwaar de rebellenleider-kindontvoerder Koni afkomstig is… Die taxi’s vertrekken van zodra ze volgestouwd zijn."

Frans maakt als een van de 12 maandwinnaars trouwens ook kans om de jaarwinnaar te worden. In januari is er een stemronde om de beste foto te selecteren.
Die wordt beloond met een cruise voor twee in volpension met de MS Princesse d'Aquitaine op de Gironde, de Garonne en de Dordogne in juni 2018. De gulle sponsor is Croisi Europe België.

Houd onze website en Facebookpagina (@davidsfondscultuurreizen) in de gaten en bepaal mee wie er met de cruise aan de haal gaat!

Of maak zelf kans! Doe mee aan de fotowedstrijd met een foto die u ooit trok tijdens een Davidsfonds Cultuurreis. Dat hoeft niet dit jaar te zijn. Meedoen kan hier.

   Wedstrijdreglement Fotowedstrijd Davidsfonds Cultuurreizen 2017 - 97 kbTerug