logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
In de kijker

De maandwinnaar van de fotowedstrijd is bekend!
Annemie vertelt: "De bewuste foto is genomen in een kleine nederzetting op zowat 120 km zuidwest van de stad Lira, namelijk in de buurt van  NAKITOMA.
Daar was een katholieke misviering bezig (zondag 18/12) in een kerk die stampvol zat (zie ook bijgaande foto). Een groot aantal mensen stond noodgedwongen buiten (of zat ‘gezellig’ op de grond). Zo hield het meisje van de winnende foto zich bezig met het maken van figuren in de rode tropische zandbodem. In hoever dit een illustratie was van wat de pastoor in zijn preek aan ’t vertellen was, weten we niet… maar we vonden het in elk geval een kunstwerkje."

Annemie maakt als een van de 12 maandwinnaars trouwens ook kans om de jaarwinnaar te worden. In januari is er een stemronde om de beste foto te selecteren. Die wordt beloond met een cruise voor twee personen in volpension met de MS Cyrano de Bergerac op de Gironde, de Garonne en de Dordogne in juni 2017 dankzij onze sponsor Croisi Europe.

Houd onze website en Facebookpagina (@davidsfondscultuurreizen) in de gaten en bepaal mee wie er met de cruise aan de haal gaat!

Of maak zelf kans! Doe mee aan de fotowedstrijd met een foto die u ooit trok tijdens een Davidsfonds Cultuurreis. Dat hoeft niet dit jaar te zijn. Meedoen kan hier.

   Westrijdreglement Fotowedstrijd Davidsfonds Cultuurreizen 2016 - 97 kbTerug