logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Blader door de brochure met het reisaanbod voor 2017
Naar waar gaat u op cultuurreis in 2017? Bastenaken of Parijs, Madrid of Ierland, Roemenië of Vietnam, Madagaskar of Ecuador? Ontdek nu het hele aanbod!
Trouwe reizigers in de watten gelegd
Donderdag 12 mei legden we samen met Symfonieorkest Vlaanderen zo'n 40 trouwe reizigers in de watten in het Concertgebouw van Brugge. Dat wordt u zodra u uw 10de Davidsfonds Cultuurreis maakte. Benieuwd naar de foto's? Bekijk nu het verslag!
Beleef met Fred Brouwers opera in Macerata
Het decor van het Sferisterio Opera Festival is uniek: de arena uit 1819 die werd gebouwd voor een Italiaanse balsport. U maakt er Puccini’s ‘Madama Butterfly’ en ‘Turandot’ en Verdi’s ‘Aïda’ mee. 
Geniet van muziek in Saint-Michel en Thiérache
De datum en het festivalprogramma zijn bekend! Ga op zondag 18 juni met Yves Senden naar Saint-Michel en Thiérache voor een dag vol muziek in de abdij. 
Doe mee aan de fotowedstrijd en win een mooie prijs
Ging u al eens op cultuurreis? Stuur dan uw mooiste foto's in en maak kans op een reischeque van € 100 of een cruise op de Gironde, de Garonne en de Dordogne in juni 2018 van CroisiEurope.
 
Naar waar gaat u op wijnreis in 2017?
In deze folder vindt u het aanbod wijnreizen 2017. U kan bij Davidsfonds Cultuurreizen kiezen uit een mooi aanbod van maar liefst 10 reizen, van de Bourgogne tot Griekenland. 

 
Ontdek de indrukwekkende geschiedenis van de Donau
Vijf betoverende Europese hoofdsteden ontdekken op één reis? Scheep in op cruise en verken Wenen, Budapest, Bratislava, Boekarest en Belgrado. Ook vaart u door de prachtige IJzeren Poort, een engte tussen de Karpaten en de Balkan.
Reis 1 september naar Kopenhagen
De gezelligste hoofdstad van Europa, zo wordt Kopenhagen weleens genoemd. Verken het kasteel Rosenborg met de kroonjuwelen, de oudste sterrenwacht van Europa, het slot Amaliënborg, het Viking Museum ... 
 
Dompel u onder in het 'Florence aan de Elbe'
In meer dan 800 jaar passeerden in Dresden hertogen, keurvorsten en dictators die een onuitwisbare stempel op de stad drukten. Ontdek het enorme cultuuraanbod van die stad en Saksen samen met Rik Tyrions.
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Altijd het laatste reisnieuws in uw inbox? Klik op 'lees meer' en meld u aan voor de nieuwsbrief! En volg ons op Facebook!