logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Maak uw keuze uit de reisbrochure 2017-2018
Eind augustus verscheen het aanbod met reizen voor dit najaar en het voorjaar van 2018. Benieuwd? Blader snel door de brochure en ontdek tientallen cultuurreizen!
Kennismaking met Krakau in kerstsfeer
 Wist u dat Krakau in 1978 de eerste Europese stad was die in haar geheel als Unesco-werelderfgoed werd erkend? U kunt de stad ontdekken vlak voor kerst samen met Erik Gobin, die u 5 dagen mee op sleeptouw neemt.
Laatste kans voor daguitstap naar Kröller-Müller Museum
Kom alles te weten over De Stijl in het Kröller-Müller Museum met de tijdelijke expo 'De mecenas en de verversbaas' en bezoek het Mondriaanhuis tijdens deze dagreis.
Maak 10 reizen mee en word trouwe reiziger
Maakt u 10 Davidsfonds Cultuurreizen mee? Dan wordt u automatisch 'trouwe reiziger' en krijgt u heel wat voordelen. De brochure in avant-première, een uitnodiging voor een exclusief evenement ...
Geniet van barokmuziek op het prachtige Malta
Zin om het nieuwe jaar in te zetten met prachtige muziek? Ga dan naar het Valletta Barok Festival. O.a. Concerto Köln, het Ghislieri Choir and Consort en het ensemble Abchordis verwennen u met muziek van o.a. Bach, Vivaldi en Händel
 
Waar viert u kerst en eindejaar?
Weet u al waar u bent met Kerstmis en oudjaar? Waarom viert u het niet eens in het buitenland! Samen met Rik Tyrions kunt u kerst vieren in Berlijn. Of tel af naar het nieuwe jaar tijdens een cultuurreis naar Venetië, Sint-Petersburg of Athene
Pittige verhalen in de eeuwige stad Rome
Een klassieke Romereis? Niet met de deskundige begeleiding en anekdotes van Luc Verhuyck. U herontdekt 'de eeuwige stad' en bezoekt het pauselijke Rome, het St.-Pietersplein, de St.-Pietersbasiliek, de piramide van Cestius ...
Geniet van Verdi's 'La Traviata' in Parijs
Een opera meemaken in de befaamde Opéra Bastille in Parijs? Dat kan samen met muziekkenner Anne-Mie Lobbestael. U woont Verdi's La Traviata bij en u ontdekt Parijs in het spoor van talrijke componisten, muziektheaters en beroemde courtisanes.
 
Willy uit Tielt wint de fotowedstrijd van september
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor september is bekend: Willy Devoldere uit Tielt wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die hij nam tijdens een cultuurreis naar Jordanië en Libanon. Proficiat, Willy!
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Altijd het laatste reisnieuws in uw inbox? Klik op 'lees meer' en meld u aan voor de nieuwsbrief! En volg ons op Facebook!