logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Saint-Michel en Thiérache
De datum en het festivalprogramma zijn bekend! Ga op zondag 18 juni met Yves Senden naar Saint-Michel en Thiérache voor een dag vol muziek in de abdij. 
De maandwinnaar van de fotowedstrijd is bekend!
De maandwinnaar van onze fotowedstrijd voor januari is bekend! Frans uit Leuven wint een reiswaardebon van 100 euro met een foto die hij nam tijdens de cultuurreis naar Oeganda. Proficiat, Frans!
 
Naar waar gaat u op wijnreis in 2017?
In deze folder vindt u het aanbod wijnreizen 2017. U kan bij Davidsfonds Cultuurreizen kiezen uit een mooi aanbod van maar liefst 10 reizen, van de Bourgogne tot Griekenland. 

 
Naar Denemarken met Brigitte Raskin
Aarhus is de tweede grootste stad van Denemarken en in 2017 een van de Europese Culturele Hoofdsteden. Brigitte Raskin laat u tijdens deze cultuurreis het mooiste van Denemarken zien.
Op parfumreis naar Parijs - iets voor uw neus?
Klaar om Parijs op een heel andere manier te leren kennen? Niet langer alleen met uw ogen en oren, maar ook met uw neus? Deze cultuurreis is een verwennerij voor al uw zintuigen!
Ga met Bart Van Thielen naar Ierland
U reist naar het mysterieuze, eeuwig groene en Keltische Ierland. 
Opgelet: gewijzigde reisdata: Vertrek op 18 juli 2017 (terug op 27 juli) i.p.v. vertrek op 24 juli zoals het in de gedrukte reisbrochure staat.
Düsseldorf: Laat u onderdompelen in de hedendaagse kunst aan de Rijn
Houdt u van hedendaagse kunst? Dan is Düsseldorf, met reisbegeleider Hans Martens, in het voorjaar van 2017 voor u een droombestemming. Op dat moment zijn er twee uitzonderlijke overzichtstentoonstellingen.
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Altijd het laatste reisnieuws in uw inbox? Klik op 'lees meer' en meld u aan voor de nieuwsbrief! En volg ons op Facebook!
Ontdek de fortengordel van WO I om Antwerpen
Laat u mee op sleeptouw nemen door em. prof. dr. Luc De Vos en kapitein Dave Warnier langs het Fort van Liezele en het Fort van Kessel tijdens deze dagreis in Antwerpen.