logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

  Share
Ontdek de Dourovallei en Portugese wijnen
Porto is een van de oudste Europese steden met heel wat prachtige monumenten en kunstschatten. Én het is de stad van de wereldberoemde portowijnen. Maar in de Dourovallei is er meer wijn te vinden dan enkel porto. 
Exotische magie en unieke biodiversiteit in Madagaskar
Bent u een natuurliefhebber? Dan moet u mee naar Madagaskar! De unieke biodiversiteit met o.a. de apenbroodbomen en de verrauxsifaka's zal u ontroeren! 
Reis van de maand augustus: Kröller-Müller en Mondriaan
Kom alles te weten over De Stijl in het Kröller-Müller Museum met de tijdelijke expo 'De mecenas en de verversbaas' en bezoek het Mondriaanhuis tijdens deze dagreis.
Maak 10 reizen mee en word trouwe reiziger
Maakt u 10 Davidsfonds Cultuurreizen mee? Dan wordt u automatisch 'trouwe reiziger' en krijgt u heel wat voordelen. De brochure in avant-première, een uitnodiging voor een exclusief evenement ...
Krijg vat op het ongrijpbare Georgië
Bezoek het politiek en cultureel centrum Tbilisi, unieke grotsteden en rotskerken en het indrukwekkende Kaukasusgebergte. Ook de geboorteplaats van Stalin in Gori en de ooit verborgen ondergrondse stad Vardzia staan op het programma. 
Beleef hedendaagse kunst tijdens de Biënnale in Venetië
Dit is uw kans om de Biënnale van Venetië te ontdekken! Johan Van Cauwenberge neemt u mee door de ‘Giardini’ met de nationale paviljoenen, het Belgische paviljoen met het werk van Dirk Braeckman, het ‘Arsenale’ ...
 
Blijf op de hoogte van Davidsfonds Cultuurreizen
Altijd het laatste reisnieuws in uw inbox? Klik op 'lees meer' en meld u aan voor de nieuwsbrief! En volg ons op Facebook!
Proef van de top van Waalse wijn
Tijdens deze dagreis met Maître Sommelier Gido van Imschoot bezoekt u enkele Waalse wijndomeinen. Laat u initiëren in de wondere wereld van de Waalse wijn door een kenner en geniet van enkele exclusieve wijnbezoeken.