logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
Nationale evenementen


imageimageimage

Davidsfonds Zomerzoektocht

Datum :
Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 17 september 2017Omschrijving :

Belangrijke mededelingen voor wie op zoektocht gaat
Drukfoutje bij vraag 6
In de brochure van de klassieke Zomerzoektocht ontbreekt een streepje bij het antwoord voor vraag 6. In de online module waar u uw antwoorden moet ingeven, staat ook duidelijk vermeld dat we een zesletterwoord zoeken.

Parkeerplaats Koningshooikt
De parkeerplaats in Koningshooikt die vermeld wordt in de brochure is gratis, maar let er wel op dat u uw blauwe parkeerschijf legt. U kunt er ook maximaal 2 uur parkeren.

Routewijziging fietsparcours
Door onderhoudswerken is een deel van de route niet toegankelijk. Net voor knooppunt 88 (brug) moet u de omleiding volgen en onder de brug doorrijden om bij knooppunt 88 en vervolgens knooppunt 20 uit te komen. De suggestie in de brochure om knooppunt 20 te volgen via de Grote Nete kunt u dus negeren. De route vervolgt via het Netekanaal. De omleiding bedraagt circa 2 kilometer.’

Davidsfonds Zomerzoektocht 2017
Van zaterdag 3 juni tot en met zondag 17 september organiseert het Davidsfonds zijn 31ste Zomerzoektocht in Lier en omstreken plaats. Alle informatie en arrangementen vindt u terug in de folder die u onderaan deze pagina kunt downloaden.

NIEUW in 2017: de fiets-gps
Vanaf dit jaar kunt u het fietsparcours van de gezinszoektocht en van de klassieke zoektocht downloaden op uw fiets-gps. Download de routes voor uw vertrek via deze links:
  • Dit is de link naar de gps-route van het Lammetjesparcours (fietsparcours gezinszoektocht) - 27,3 km
  • Dit is de link naar de gps-route van het Lammetjesparcours (fietsparcours gezinszoektocht, met uitbreiding naar het Fort van Lier) - 29,1 km 
  • Dit is de link naar de gps-route van het Pallieterparcours (fietsparcours klassieke zoektocht) - 41,5 km

Smaakmakertje
Hebt u nog argumenten nodig om naar Lier te trekken? Als smaakmaker laten we u in het juninummer van Davidsfonds Cultuurmagazine kennismaken met vier Lierse specialiteiten. U kunt het artikel hier doorbladeren of hieronder als pdf downloaden.
 
 Zomerzoektochtfolder 2017 - 632 kb
 Heerlijk pallieteren in Lier (artikel in Davidsfonds Cultuurmagazine juni) - 479 kb