logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 Share
Nationale evenementen


image

Toast Literair

Datum :
Zondag 22 januari 2017


Locatie :
Op tientallen plekken in Vlaanderen


Omschrijving :


Toast Literair: het eerste literaire feestje van het jaar

Op zondag 22 januari 2017 is het opnieuw zo ver: dan zullen weer tientallen Davidsfonds afdelingen hun allerbeste literaire activiteit organiseren en zo samen de grootste literaire brunch van Vlaanderen realiseren: Toast Literair. Een auteursbezoek, een literaire wandeling, theater, een uiteenzetting rond taal, een workshop, een familievoorstelling... Heel veel uiteenlopende activiteiten vinden plaats op Toast Literair.


Nieuwe website

Voor wie wil weten welke activiteiten plaatsvinden in zijn of haar buurt, is er sinds dit jaar een volledig nieuwe website waar je alles kan opzoeken, samen met extra nieuws en tips. Surf dus snel naar www.toastliterair.be voor alle info. En kijk na wat er in jouw buurt gebeurt!

 

Voorsmaakje

Zin in een voorsmaakje van Toast Literair? Lees dan het artikel van Katrien Steyaert voor Davidsfonds Cultuurmagazine van januari, waarin ze Christophe Vekeman, Chris De Stoop, Lize Spit en Diane Broeckhoven interviewde over wat ze gaan vertellen op Toast Literair. U kunt het artikel hieronder als pdf downloaden of doorbladeren via de digitale versie van het magazine

Toast Literair 2017 is een initiatief van Davidsfonds Evenementen in samenwerking met De StandaardRondom en Confituur.
 
 Artikel over Toast Literair in Davidsfonds Cultuurmagazine - 320 kb