logoprint

Davidsfonds vzw - Quinten Metsysplein 12 - 3000 Leuven - tel.: 016/310.600 - fax: 016/310.608 - info@davidsfonds.be
 

 

Share
Partners

Hier krijgt u korting en extra voordelen met uw Davidsfonds Cultuurkaart.

Ledenvoordelen maart-mei 2017
Klik hieronder voor een overzicht van de voordelen met uw Davidsfonds Cultuurkaart voor maart, april en mei 2017. Hou er rekening mee dat u te allen tijde een geldige Cultuurkaart moet voorleggen! 

 
Bilzen Mysteries
Met onze Cultuurkaart betaalt u €13 i.p.v. €15 (online) of €18 (aan de kassa) en kinderen betalen €10 i.p.v. €12 (online) of €15 (aan de kassa) met de kortingscode 't2k2e044'. Opgelet: uw Cultuurkaart wordt ter plekke gecontroleerd.
Caermersklooster Gent
De expo OER. De wortels van Vlaanderen in het Caermersklooster in Gent (tot 6/8) is gratis voor maximaal twee personen per Cultuurkaart.
M - Museum Leuven
Met de Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u € 2 korting op de toegangsprijs van het museum, plus extra aanbiedingen via Davidsfonds Cultuurmagazine.
BOZAR Brussel
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u van exclusieve evenementen en speciale voordelen. Hou zeker Davidsfonds Cultuurmagazine in de gaten!
Opera Ballet Vlaanderen
20% korting op een selectie opera- en balletvoorstellingen met uw Davidsfonds Cultuurkaart, plus kans op extra vrijkaarten via Davidsfonds Cultuurmagazine.
Flagey Brussel
Fikse kortingen op een selectie van concerten in Flagey - terug te vinden bij 'ledenvoordelen' in Davidsfonds Cultuurmagazine. Plus de kans om duotickets te winnen.
Gallo-Romeins Museum
U betaalt met uw Davidsfonds Cultuurkaart maar 5 i.p.v. 7 euro voor de vaste collectie en 8 i.p.v. 10 euro voor de tijdelijke expo's. Én u maakt kans op gratis tickets via Davidsfonds Cultuurmagazine.
Concertgebouw Brugge
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u korting op een selectie voorstellingen en maakt u kans op gratis tickets, bekendgemaakt via Davidsfonds Cultuurmagazine.
ARSENAAL/LAZARUS
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart betaalt u 10 i.p.v. 15 euro voor eigen producties - hou ook het Davidsfonds Cultuurmagazine in de gaten!
Kasteel van Gaasbeek
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u het reductietarief op tijdelijke en vaste expo's en via Davidsfonds Cultuurmagazine maakt u kans op exclusieve rondleidingen of gratis tickets.


Musea Brugge
Korting op de permanente en tijdelijke tentoonstellingen én regelmatig kans op gratis tickets via Davidsfonds Cultuurmagazine.
WIELS Brussel
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart betaalt u maar 7 i.p.v. 10 euro voor een toegangsticket en via Davidsfonds Cultuurmagazine maakt u kans op vrijkaarten.
MAS Antwerpen
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart betaalt u 8 i.p.v. 10 euro voor een toegangsticket in het MAS | Museum aan de Stroom (3 i.p.v. 5 euro als er geen tijdelijke expo is).
Red Star Line Museum
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart betaalt u in het Red Star Line Museum in Antwerpen maar 6 i.p.v. 8 euro voor een toegangsticket.
Mu.Zee Oostende
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u korting in het museum, in het Ensorhuis in Oostende en in het Permekemuseum in Jabbeke. Via Davidsfonds Cultuurmagazine maakt u kans op gratis tickets.
AMUZ Antwerpen
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u korting op alle concerten én maakt u kans op gratis tickets via Davisfonds Cultuurmagazine.
KVS Brussel
Hou Davidsfonds Cultuurmagazine in de gaten voor vrijkaarten en de selectie voorstellingen waarbij u een gratis drankje krijgt.
NTGent
Davidsfonds Cultuurkaarthouders krijgen een drankje bij een selectie voorstellingen en maken kans op gratis tickets.
Het Nieuwstedelijk
Davidsfonds Cultuurkaarthouders krijgen een gratis drankje bij alle eigen voorstellingen in OPEK Leuven en maken kans op tickets via Davidsfonds Cultuurmagazine.
Kazerne Dossin Mechelen
Davidsfonds Cultuurkaarthouders krijgen 2 euro korting per persoon in het Holocaust- en Mensenrechtenmuseum Kazerne Dossin en u maakt kans op gratis tickets via het Davidsfonds Cultuurmagazine.
Symfonieorkest Vlaanderen
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u het standaard reductietarief voor losse concerttickets en abonnementen op eigen producties én maakt u kans op gratis tickets via Davidsfonds Cultuurmagazine.
Music Hall
Davidsfonds Cultuurkaarthouders genieten 15% korting op alle producties van Music Hall (m.u.v. de producties van Isabelle Beernaert). Boeken doet u via de link hieronder.
 
STAM Gent
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart geniet u korting en via Davidsfonds Cultuurmagazine maakt u kans op gratis tickets en speciale aanbiedingen.
De Kleine Johannes
Met uw Cultuurkaart krijgt u 10% korting op boeken bij boekhandel De Kleine Johannes in Leuven. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds. 
Verhalenhuis Gent
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u 10% korting op Davidsfonds boeken. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds.
De Brugse Boekhandel
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u 10% korting op Davidsfonds boeken. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds.
Abdijboekhandel Tongerlo
Met uw Davidsfonds Cultuurkaart krijgt u 10% korting op Davidsfonds boeken. U kunt er ook uw Davidsfonds waardebonnen inwisselen voor publicaties van het Davidsfonds.
Museum aan de IJzer
Op vertoon van je Davidsfonds Cultuurkaart betaal je 6 euro in plaats van 8 euro in het museum.
Toneelhuis
Het Toneelhuis in Antwerpen biedt Davidsfonds Cultuurkaarthouders een korting aan van 6 euro op de prijs van tickets in Rang A. U betaalt dus 14 euro in plaats van 20 euro - maximaal twee tickets voor dat tarief per Cultuurkaart.